tisdag 30 november 2010

Om jag hade en tös......Denna klänning har jag haft "i huvudet" en längre tid och nu äntligen kan jag se den i verkligheten. Det blev faktiskt lika fin som jag föreställde mig. Hade jag haft en tös så hade denna klänning använts på självaste julafton tillsammans med röd tröja och kalasbyxor.Klänningen är sydd i ett härligt svart kostymtyg i bra kvalité (ibland är det bra att bo på en ort som haft en syfabrik). Modellen är ny för mig men vanlig bland bloggare. En lätt utställd  klänning med knäppning på axlar för att underlätta vid påklädning. Knapparna är mörkt röda, hela känningen är fodrad med mörkrött bomullstyg och framtill pryds klänninen av ett sött broderi i form av några vallmoblommor i mörkrött. Broderiet kommer ifrån Kunterbunts.
I berörda bloggar så är det för tillfället massiv reklam för Galleri Hemsytt och jag fortsätter i samma stil. Klänningen här ovan är en av de produkter från nyfiQen som ni kan hitta på Galleriet.

modell: Helleborus i stlk 98/104 (finns i storlek 62/68 - 110/116)

material: svart kostymtyg i ullblandning, en hel rulle fick jag av en söt tygängel, fodrad med mörkrött bomullstyg från lokal sybehörsaffär även knapparna kommer därifrån. Broderi från Kunterbunt


att tänka på: modellen är stor i storlek, kanske skall jag minska den något till nästa gång? Å andra sidan bör det vara bra rörelsevidd när man har en tröja inunder. Får se hur jag gör.

2 kommentarer: