måndag 18 oktober 2010

Varselljus!

Idag är vi hemma, jag och Gabriel, för hela hela han är full av blåsor. Händer, armar, fötter, ben, lår, rumpa och mun. Efter lite konsultation med vårdcentralen så kom vi dock överens om att det endast var höstblåsor och inte vattenkoppor.Allt sedan kylan och hösten kom till vår del av landet så har vi varit i stort behov av ny fräsch höstmössa, och i förra veckan tog jag tag i problemet och sydde en till Gabriel. Han blev mer än nöjd med mössan som har en härlig robot broderade. Tyget är från Stoff & Stil både det randiga och det enfärgade som roboten är sydd i. Det helgula är faktiskt den gula Stoff & Stil-mudden som var helt hemsk i färgen när jag fick hem den för flera år sedan. Tanken var att jag skulle färga om den men det blev aldrig av. Tänk att jag skulle få användning av den iallafall!Mössan passar toppenfint till Gabriels regnjacka i svart och varselgult, men kommer även att passa vinteroverallen i grönt perfekt, mao många matchningsmöjligheter. Broderiet kommer ifrån Kunterbunt och på mössan fick jag för första gången användning av mina nya namnlappar från World Wide Label. Jag är helnöjd med dem, även om färgerna inte blev helt som jag tänkt mig. Det får justeras vid nästa beställning.

modell: mössa (eget mönster) stlk 1-3 år

material: randig singeljersey och gul muddväv från Stoff & Stil, broderi från Kunterbunt och namnlappar från Worl Wide Label

att tänka på: toppen blev inte helt perfekt. Måste vara mer noga när jag klipper den "sista insnittet" som klipps på fri hand. I övrigt är jag så nöjd med färgerna. Glatt och härligt som behövs så här på hösten.

4 kommentarer:

 1. Superfin!!
  Stackars liten! Höstblåsor, vad är det?

  SvaraRadera
 2. Ajaj, det där ser inte skönt ut.
  Vilken fin robbot!

  SvaraRadera
 3. Tack för svar, man lär sig om nya barnsjukdommar hela tiden :-)...
  Krya på er!

  SvaraRadera
 4. Rackarns vad snygg mössa! Robotapplikationen var supersnygg! Vad duktig du är!

  Kram Mia

  SvaraRadera