måndag 23 mars 2009

Vad får vi inte missa?

På torsdag skall jag och Gabriel ha en heldag i Göteborg. Det skall bli mycket trevligt att ha en dag alldeles för oss själva och bara njuta av det man själv önskar göra. Anledningen till vår lilla utflykt är att vi redan på onsdag eftermiddag skall bege oss nedåt Skaraborg för att lämna tillbaka pappas bil som vi lånat medan vår har besökt verkstán (hade ju inbrott i den för 3 veckor sedan då vi blev av med både airbag, strålkastare, lås, stereo bilbarnstol mm). På onsdag morgon skall pappa på byggmöte i Göteborg och då får vi klara oss själva innan vårt tåg går hem vid femtiden på eftermiddagen.

Då jag inte har så stort behov, eller rättare sagt har lust att handla kläder till varken mig eller Gabriel, så hoppas jag istället på att kunna besöka lite trevliga tygaffärer och inredningsaffärer, men hittar man något annat trevligt utflyktsmål med upplevelse så vore även det trevligt. Naturligtvis skall det även bli något härligt café och trevlig matstund och förhoppningsvis tillsammans min svägerska Eva-Lotta.

Tipsa mig gärna vad som är värt ett besök!

Enda kravet är att det måste vara inom gångavstånd då jag helst inte åker spårvagn (för tidskrävande) och jag inte är bilburen under dagen.På väg till station innan tåget går vid femtiden blir det nog en snabbvisit i Femmanhuset också om jag känner mig själv rätt. Jag har förhoppning om att hitta en vit Briospis till Gabriel under dagen. Hur jag sedan skall få med mig allt på tåget hem är en gåta. Tur är att jag inte har något byte utan kan stiga av tåget i Katrineholm där Johan hämtar, för med både Gabriel, barnvagn, bilbarnstol och förhoppningsvis en Briospis och övrig shopping så vill man inte gå långa sträckor.
2 kommentarer:

  1. Ha det så fint!!
    Kan tyvärr inte tipsa om nåt, bor på andra sidan Sverige:-).

    SvaraRadera
  2. Knapp-Karlsson! Det måste ses om du inte varit där tidigare! Minns inte namnet på gatan, men det är en parallellgata till KUngsgatan närmare Nordstan. Och sen har du ju Panduro, ligger när Knapp-Karlsson. För bästa kaffet får du gå till DaMatteo i Viktoriapassagen och då kan du passa på att spåna in smycken eller liknande till dig själv... Det var ett kondensat från en icke-Göteborgsbo! :-)
    Hoppas du får en fin dag!

    SvaraRadera