onsdag 25 mars 2009

I väntan på våren!

Visst ser det härligt ut när man kikar ut genom fönstret, man blir glad och pigg av allt ljus. Härligt! Men att kalla det för vår när det ligger snö på backen och termometern visar -12 grader när man stiger upp känns fel. Ja, jag väntar fortfarande på våren då man kan lägga sig på "alla fyra" med händerna i jorden. Min förhoppning är att vädret tillåter att återplantera framsidans alla växter som för tillfället finns i köksträdgården, men då måste tjälen börja gå ur backen. Längtar!I väntan på den riktiga våren kan man glädja sig med lite vårfräscha kläder. Här är ett set som skall pryda en lite söt lockig tös som är två månader yngre än Gabriel. Mamman blev så förtjust i de gula byxorna Widde som jag sytt och ville ha någon matchande tröja till det. Valet föll på de lila kaninerna och jag tycker att kombinationen blev superläcker. Byxorna är sydda i den nya modellen Widde i härlig gul interlock. Jag har justerat mönstret något genom att ha förlängt de jag sydde tidigare så att de skall passa 86/92, mao blir de något snävare än när Gabriel mannekängar i dem. T-shirten är min vanliga kortärmade Tischa R i lila kaniner och till kantband har använt samma gula interlock som i byxorna. Raglansömmen fick som vanligt matchande avig täcksöm. Jag är supernöjd med kläderna och jag hoppas att även beställaren blir nöjd.

Modell: Byxor Widde i stlk 86/92 och Tischa short R i stlk 86/92

Material: Gul Eiserinterlock från Trikå-Eva och lila kaniner från Jny

Att tänka på: Mer än supernöjd är jag med kläderna. Bra och härliga modeller i skön kombination av tyger. Ännu en gång så konstaterar jag att CPn är guld värd. Jag vill bara sy mer och mer och mer, för nya härliga kombinationer poppar upp i huvudet på mig. Det är svårt att hejda sig när man skall sy upp marknadskollektionen, den enda som hindrar en är tiden (som tur är).

8 kommentarer:

 1. Klart de kommer bli nöjda. Vad härlig kombinationen lila kaniner med gult blev.

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt, härlig färgkombo! :-)

  SvaraRadera
 3. Superfint!! Barnens kusiner har fått samma färgkombo av mig och de är supersöta i dem!!!

  SvaraRadera
 4. Underbart! Vårigt och härligt! :)

  SvaraRadera
 5. så fint och vårigt det blev med komplementfärgerna! gillar verkligen dina sömmar i samma färg som kanterna. skitsnyggt, helt enkelt

  SvaraRadera
 6. Fiiint, verkligen vårigt och fräscht. Hjälp vad du producerar hela tiden :) Själv har jag börjat klura så smått på vår kommande trädgård, känns som att tiden än så länge är på min sida då vi har minst 1/2 m snö kvar, perfekt inför påsken :)

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Så utrolig flott sett ! Man kommer i vårstemning av å se på det ! :D

  SvaraRadera