söndag 19 oktober 2008

Ännu en höstdag!

Igår hade vi ytterligare en helgdag ute i trädgården. Denna gången var det fiskarna som stod på tur, det var dags för dem att flytt in till deras vinterboende i akvariet. Det börjar arta sig med höstarbetet i trädgården och nu återstår nog endast en dag som kommer att fyllas med undanröjning av trädgårdsmöbler. Det kännas skönt när allt detta arbete är gjort för det blir mer och mer trist att hålla på med detta trädgårdsarbete ju kallare det blir. Nu vill vi istället lägga kraft åt innearbete igen. Vi har ju Jossans rum att måla, tapetsera och lägga golv i och detta skall vara klart innan jul. Sedan dröjer det ju inte så länge till innan man vill julpyssla heller. En rejäl påminnelse på detta får man redan nästa helg då den årliga julmarknaden på Julita slott går av stapeln, en månad för tidigt enligt min åsikt.
Nu tillbaka till trädgårdens höströj. Vi dömde iallafall dammen coh fick tillslut upp alla 14 fiskar. De gömde sig allra längst ned i botten tillsammans med en hel mängd tjocka och feta grodor.
Som alltid när man är ute och grejar så har man sällskap. Igår tyckte Atlas det var extra roligt tack vare hoppande grodor till höger och vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar