söndag 27 juli 2008

Semester

Det har varit en hel del att göra den sista tiden och mycket saker har blivit utförda.

Det går åt kläder till Gabriel då ha kryper omkring ute, därför har det blivit några enkla alster, ett par kortisar, ett par muddbyxor och ett linne. Dessa får jag återkomma om då jag inte har några bilder ännu.

Även vårt projekt "framsida" har pågått och det med stormsteg. Plattor och singel har blivit lagda, rabattkanten har lagts med natursten. Nu väntar vi på ett lass matjord till rabatten och sedan är det dags för pyntet, såsom plantering, belysning, vattenspel. Här får ni en liten smygtitt på resultatet, men ett större blogginlägg om framsidan är på gång.


I väntan på att jorden skall levereras och för att utnyttja den fantastiska värmen så har vi tagit lite semester nere i Göteborg. Min bror behövde lite städhjälp (är det semester?) eftersom han har sagt upp sin lokal och Johan var på Iron Maiden igår. Efter att vi städat igår så åkte vi ut till Saltholmen och badade, helt underbart att bada saltvatten och Gabbe tyckte det var helt OK han också. Efter det åkte vi hem och käkade tapas som vi hade beställt hem. Mmmmm. Idag skall vi fortsätta att städa klart och sedan blir det ren semester med bad, god mat och strosande på sta´n i några dagar innan hemfärd och fortsatt arbete med våra projekt hemma.Ha det bra i sommarvärmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar