tisdag 12 februari 2008

Operation kök är påbörjat!


Nu när alla kalas har varit så är det iallafall dags att ta tag i detta projekt som skall vara klart till påsk, för då är det dags för nästa - operation framsida med plattläggning och anläggning av trädgård som revs upp i samband med dräneringen.

Egentligen är det fel att säga operation kök, för då tänker man på att man skall byta ut skåp mm och det skall vi ju inte. Det handlar ju om att byta golv, tapetsera, måla tak och snickerier samt att ta upp ett valv mellan kök och sal´n (helst vill jag riva hela väggen däremellan men Johan är svårövertalad). Dessutom så berörs inte bara köket utan det drar med sig arbete i både "lilla rummet" och korridoren bort till sovrummen.
Det här stöket får vi iallafall leva i den närmsta tiden, men snyggt blir det nog när det blir klart. Vi har bestämt oss för graftigrått laminatgolv (som ser ut som klinker), en vit Eco-tapet med silverfärgade streck och sedan skall alla snickerier och tak målas vitt. Väggpanelen i köket blir ljust grå nyans som är samma som vi har på våra köksluckor.

2 kommentarer:

  1. Blir säkert supersnyggt när det är färdigt!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det. Innan påsk kommer bildbevis ;-)

    SvaraRadera