måndag 28 januari 2008

Starskott för mimiS


Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är jag sugen på att komplettera min symaskin-park. Men för att motivera varför jag skall köpa nya symaskiner som absolut inte är nödvändiga så har jag tänkt att börja sy lite barnkläder till försäljning. På så vis kan jag kanske få in lite bidrag till köp av nya symaskiner.
Försäljningen får dock vänta lite då jag inte får mina nya namnlappar förrän preliminärt den 22 februari. Jag har tänkt att sälja genom kontakter, hemparty och på lokala mässor/marknader. Men för att man enkelt skall kunna komplettera sina inköp så kommer jag även ha en enklare "hemsida" för försäljning.


7 kommentarer:

 1. En väldigt god affärsidé! JAg säljer också litegrann för att finansiera min tyginköp. Det är inte alla som kan göra det med sin hobby.

  Lycka till!! Du får väldigt gärna berätta hur det går.

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga prislappar:) Lycka till.
  Berätta gärna hur det går.

  SvaraRadera
 3. Javisst kommer det att komma en kommentar här i bloggen om hur försäljningen går (åtminstone om det går bra ;-) ).

  SvaraRadera
 4. Jag har funderat på detsamma som du; att ha lite hemförsäljning, men jag har så svårt att motivera mig om jag inte vet för vem jag syr.

  SvaraRadera
 5. Själv tycker jag det är svårt att veta i vilka färger man skall sy i och hur mycket av var. Det blir ju en hel del om man skall ha lite valmöjligheter i var storlek. Jag börjar med att sy lite olika varianter i tyger jag har liggande med några kompletteringsköp så får jag se hur det går. Det känns inte som man inte satsar så många slantar då ifall det inte skull gå att sälja.

  SvaraRadera
 6. Vilka fina lappar du har! Vad använde du för program?

  SvaraRadera
 7. Jag använder CorelDraw till att rita på datorn med. Ett kanonprogram om än lite dyrt.

  SvaraRadera