fredag 9 november 2007

Mitt hemlispaket har kommit!

För några dagar sedan kom mitt hemlispaket, men jag har inte hunnit blogga om det förrän nu. Ber om ursäkt till alla som väntat spänt på att se vad jag fick i mitt paket, och ett särkild ursäkt till den som skickat paketet för min sena reaktion. Jag har inte hunnit lista ut vem det kan vara heller, men jag får återkomma. Det kan ju inte vara så svårt om man tar sig tiden och kollar vilka som är kvar.


Alla saker som jag fick i mitt paket var iallafall toppen, och allra bäst var nog den underbara MaiTai´en. Den passade alldeles utmärkt, då Gabriel har svårt för att sova dagtid. Jag har använt den några gånger och han slocknar direkt och jag kan då ha två händer fria för att pyssla med annat. Idag var det tex storstädning och Gabriel hängde på magen medan jag dammade och vattnade blommorna. När sedan dammsugaren togs fram så la jag honom i sängen. Nog för att det skulle gå att dammsuga också, men jag behöver nog lite mer övning på att vara "känguru". Jag lovar en bild på MT´n "in action" senare under helgen.

En liten hälsning låg det i paketet också, skrivet på ett härligt kort. Enligt min hemlisvän så var MT´n den personliga gåvan. Som pyssel hade hon sytt en härlig omlott-tröja i auberginefärgad trikå och fodrad med vit trikå. På bröstet var det broderat ett "G". Med lite uppvik av ärmen så passar den redan nu. Tre tygbitar fick jag också. En cericemönstrad lite tjockare trikå som kanske kan bli en härlig tröja som kan matcha Gabriels svarta velourbyxor, grön/vit-randig trikå som jag tror blir härliga vårkläder, och längst till höger är det en samma trikå som tröjan är sydd i. Tre stycken band fick jag även med, ett tukost kantband, svart smalt sidenband och ett härligt retroband, randigt på längden i rött, cerist, blått, grönt och gult och med bruna hjärtan på. Sist men inte minst fanns det med ett paket te också. Jag har inte hunnit smaka det än, men det skall bli spännande för det är te jag inte känner igen.3 kommentarer:

 1. Oj, vilka fina presenter. Den som väntar på något gott...

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad fint att tröjan passade någorlunda, trodde den skulle vara gigantostor. Och glad att ni gillade MT:n! Vasr lite tveksam till o sy en först, men läste att du hade en ringsjal och då tänkte jag att en mt kanske är lite enklare att knyta :)

  Jag missade att skriva en massa grejor på kortet för platsen tog slut ;) men teet valde jag som sak som luktar, visste inte riktgit vad jag skulle välja men detta är ett favvisté så jag chansar på att du gillar det med. Den auberginelila tygbiten är förtvättad, tänkte att du kanske ville använda den till matchande brallor till tröjan eller ja vad som helst. De andra tygbitarna är inte förtvättade (bra att veta så de inte krymper sen :))

  Om det är nåt du inte vill använda själv så är det fritt fram att ge bort/kanske skicka vidare i swapen :) Vad skönt att ni verkar blivit nöjda med prylarna, var jättekul att få pyssla grjor till er!
  Och såå söta bilder på lilla Gabriel! :D

  SvaraRadera
 3. asch skulle ju skriva med att: Jag valde att sy MT:n utan någon panel eller motiv, tycker det är så svårt o olika vad man tycker är snyggt. Funderade på ngt gosigt tyg på insidan och kanske en panel på framsidan men kunde inte bestämma mig för vilket, nå kanske kan du lägga till i efterhand om du tycker det är tråkigt att den är helsvart. :)

  Ha det fint!! Kram /hemlisen

  SvaraRadera